Tuesday, March 26, 2013

Survivors!



aku dah serik main slender dulu. rasa takut je.. 
so kali ni aku main tipu skit.. 
volume aku biar slow je.. 
hahaha.. tu yang tenang semacam tu..

Sunday, March 24, 2013

Encik Ladas Meneroka Bangi



minggu ni untuk Budak Baru Baking,
kitorang masak Enchiladas masakan Mexico.
kemudian kitorang jalan-jalan keliling Bangi bagi orang makan.

Friday, March 8, 2013

Big Bad Vloggers

Last week me and my friends went to the Big Bad Wolf Aftermath Sale and met a whole bunch of old and new vloggers.


Friday, March 1, 2013

Resepi Susah Nak Telan


 seronok plak main-main bukak peti ais.

It all started with a simple plan to just hang out kat rumah Alan and main Rock Band 3. Tapi equipment Rock Band 3 tu milik Syeffiq and dia takde kat rumah time tu. So dalam kereta on the way nak gi rumah Alan, mozek came up with an idea to use Alan's kitchen.

Mozek: "aku nak buat something dengan sushi la"
Kaydee: "tak tau nape aku terbayang sushi tu dalam kulit popiah.. hahaa"

sedar-sedar je kitorang pergi amik Maryam kat rumah dia and then terus pergi Jusco beli barang-barang untuk main masak-masak.

check out apa lagi kitorang masak selain daripada Popiah Sushi

 here's some behind the scenes photos.
















check out the bloopers and outtakes 



Aku takkan bagi comment aku untuk resepi-resepi ni sebab aku rasa apa yang Shamin comment sangat tepat dan kena dengan resepi-resepi kali ni.


Shamin: "Apsal macam susah nak telan?"