Wednesday, January 30, 2013

Tuesday, January 22, 2013

Club Cranium!


akhirnya siap jugak video cranium ni
we played this game last year
tapi nak dekat2 akhir bulan januari tahun ni, baru aku siap edit.

we played 2 rounds sebenarnya
first round aku focus main. sebab susah main sambil rakam ni.
second round plak aku focus merakam je sebab tak nak miss out footage best.


leganya dah setel. alhamdulillah.
aku suka video2 camni 
game videos yang kinda educational  
if 1 out of 10 people google something new to them, lepas tengok video ni,
aku dah happy dah. haha

tapi aku nak take a break daripada edit video2 permainan ni
seronok edit video banyak layer ni
but its so time consuming.



Tuesday, January 15, 2013

Cranium


game ni sangat best.
sampai rumah je lepas main game ni, aku google banyak benda.

stay tuned for part 2

Thursday, January 10, 2013

coming soon


coming soon: Permainan Papan: Cranium WOW

the editing for this video is taking longer than I thought it would be. 


Saturday, January 5, 2013

Main Slender




bising betul mulut kitorang main game ni.
dah macam makcik-makcik berebut kain langsir murah kat Nilai 3.

Tuesday, January 1, 2013

Memories of 2012


2012,

I'm gonna miss you,

but I can't wait to see what happens in 2013.

Happy New Year Everybody!