Friday, March 1, 2013

Resepi Susah Nak Telan


 seronok plak main-main bukak peti ais.

It all started with a simple plan to just hang out kat rumah Alan and main Rock Band 3. Tapi equipment Rock Band 3 tu milik Syeffiq and dia takde kat rumah time tu. So dalam kereta on the way nak gi rumah Alan, mozek came up with an idea to use Alan's kitchen.

Mozek: "aku nak buat something dengan sushi la"
Kaydee: "tak tau nape aku terbayang sushi tu dalam kulit popiah.. hahaa"

sedar-sedar je kitorang pergi amik Maryam kat rumah dia and then terus pergi Jusco beli barang-barang untuk main masak-masak.

check out apa lagi kitorang masak selain daripada Popiah Sushi

 here's some behind the scenes photos.
















check out the bloopers and outtakes 



Aku takkan bagi comment aku untuk resepi-resepi ni sebab aku rasa apa yang Shamin comment sangat tepat dan kena dengan resepi-resepi kali ni.


Shamin: "Apsal macam susah nak telan?"

No comments:

Post a Comment