Thursday, November 29, 2012

25 Soalan Random


biasanya aku yang jadi tukang soal.
kali ni aku suruh orang lain plak tolong soalkan
hasilnya?
first time aku rasa susah nak sebut perkataan 'Bury'
haha


Tuesday, November 20, 2012

Makan Mekap Manis




kalau taktau nak buat apa hujung minggu. plan la ramai-ramai kumpul rumah member sorang.
masing-masing bawak la external pastu tukar-tukar movie.

jimat duit.

Wednesday, November 14, 2012

Youtubers Di Shout! Movement


ahad lepas aku ikut Shazu, Niman, Mozek dan Nabil pergi Shout! Movement. kat situ ada beberapa Youtubers yang hadir meriahkan majlis. Sebelum ni aku cuma dapat tengok diorang kat youtube je. Check out video yang aku edit kat atas untuk vlog event tu. 

 Jinnyboytv
 Tasha Manshahar
 Nabil Ifwat
Maryam pon datang! hehe
 Dan Khoo!
Didil dan Shazu
 MentolPecah - The Ming Thing - Kyopropaganda - Jinnyboytv - Dan Khoo - Aman Wan - The WKND

Thursday, November 1, 2012

Malam Sinister


dah lama tak tengok movie seram. hah! amik ko! kan dah takleh tidur. terbayang macam-macam.

dah la cerita berkaitan rakaman video. 
aku bajet nak siapkan terus edit video ni lepas balik tengok movie tu tapi tak berani. 
aku tengok cerita korea kejap sejam baru boleh tidur. haha



to know more about Sinister click link kat bawah poster ni