Thursday, October 18, 2012

Childhood Memories



I think its interesting that everybody has their own stories to tell about growing up. Setiap kali aku borak-borak pasal zaman kanak kanak dengan kawan-kawan aku, mesti timbul macam satu perasaan seronok ni tau. Aku suka layan video2 tag yang youtubers luar negara selalu buat dan aku macam tertarik nak cuba buat Childhood Tag.

Check out video Childhood Tag yang aku buat sekali dengan Aidil, Mozek, Maryam dan Suraya.



Saturday, October 13, 2012

Haha!

today i went through some old folders in my external. and look what i found.


this is one of the reason i manage to not stress myself back in UIAM.

hahaha


Friday, October 5, 2012

Tuesday, October 2, 2012

Interviewing Me


Bila Aidil cakap nak interview aku untuk 1711 entertainment punya youtube channel, aku terus set minda aku untuk menolak pelawaan dia tu. Tapi aku pikir-pikir balik, kenapa aku nak tolak peluang untuk dapatkan pengalaman kena interview pasal vlogging? so I said yes. tapi dengan syarat Aidil kena join sekali masuk video baru aku, Childhood Tag sekali dengan Mozek, Suraya dan Maryam. and we did just that. 

check out how the interview went.


check out the blog entry about me here



overall it was a fun Sunday for me.
I did something new. 
We all became friends.
Shot a new Tag Video.
and the best part was we played Batting Cage. 



aidil-mozek-maryam-suraya-kaydee

aku sendiri tak tau mana arah tuju vlogging and video editing aku ni.
tapi selagi aku nampak semua as something yang positif,
aku insyallah akan terus edit video.



*thanks for the pictures Aidil Dbahri aka Didil *