Saturday, September 22, 2012

Bye Mael


Mael: "akak.. mail nak cakap sikit dengan akak ni.."
Kaydee: "apa bende?"
Mael: "meh la.. duduk.. nak cakap skit"
Kaydee: *duduk kat sofa dengan muka pelik*
Mael: "akak... ve log.. vlog... er.. vlogger ek?"

I never actually told my family that I can edit videos and currently active uploading them on youtube. Diorang just ingat aku suka merakam je. Sampailah adik aku Mael ni tertengok video Mentol Pecah - Nasi Ayam tu. terkejut dia nampak aku ada sekali dalam tu. pastu apa lagi dia stalk la video2 aku. Mula-mula dia bahan gak la.. suruh aku bayar saman la sebab guna footage dia tanpa izin... pastu setiap kali nampak aku on video camera dia akan... 

Mael: "haaa! nak vlog la tu.. wahaha"

tapi lama-lama...

Mael: "nanti Mael fly gi UK... akak rakam ek..hehe"



2 comments:

  1. KayDee, tak patut ehh.. ko x tunaikan permintaan Mael.. dia cakap, "nanti Mael FLY gi UK... akak rakam ek..hehe"

    Ko patutnya ikut skali rakam dlm kapal terbang FLY sampai dia ke UK. Then ko patah balik smeula ke Malaysia. Baru betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko buat kat blog aku ni? kalo nak cari tmpt chatting tu aku dah buang dah.. xnak dah ko troll! hahahah...

      plan asalnya satu family gi UK hantar dia.. sbb dia start kelas pon bulan 10. tp duit xde.. hahaha.. hantar gi klia je la yg mampu.. XD

      Delete