Monday, August 13, 2012

Segerombolan Nelayan


Sabtu, 11 Ogos 2012, aku dan ex-classmates aku masa kat UIAM dulu, iftar dekat Restoran Nelayan, Titiwangsa. Peluh seperigi aku makan kat situ. dengan ramai orangnya. terlalu sesak. aku rasa macam aku tengah  dalam misi tergempar dan kena pergi berperang. That doesn't make any sense but that's exactly how I felt that time. Satu-satunya tempat yang selesa kat situ ialah surau dia. surau dia sangat sejuk. (terima kasih arkitek). 

Tempat sesak2 ni tak sesuai untuk iftar. aku nak borak dengan orang sebelah aku pon susah. Kena tinggikan suara dan masing-masing kena ulang atleast dua tiga kali. And to top it all off, aku baru sedar aku tak reti makan buffet. hahaha. 

Everytime I go to an 'all you can eat buffet', my  mind is set to eat everything. Tapi last2 taktau nak makan apa, tak sempat nak explore semua tempat letak makanan, terlalu banyak minum sampai kenyang awal atau aku terlalu fokus merakam (ni selalu jadi pada aku). but overall it was fun, aku dah lama jugak la tak jumpa diorang ni. so terlepas sikit rindu tu. 










Selamat menjalani ibadah puasa yang tinggal berapa hari je ni.
Selamat Hari Raya Everybody!
Maaf Zahir dan Batin. 

No comments:

Post a Comment