Monday, July 2, 2012

6 bulan yang lalu...

remember this entry?


kalau tak remember cuba la tekan.

dalam entry tu aku ada mention pasal aku dengan Dean berlakon untuk vlog Shazu. That's right people, that was 6 months ago. kitorang rakam tu masa sambut hari jadi aku bulan 1 dulu... dan hasilnya tadaaa... 



aku tak reti sangat berlakon ni.. Dean lagi la.. terketar-ketar dia tahan malu berlakon.. hahaha.. paling malu berlakon kat tengah2 orang lalu lalang depan entrance MPH. sabar je aku dengan Dean dengar arahan Shazu. tapi sekarang ni, bila pikir balik, tak sepatutnya kitorang malu sebab memang la ramai orang tapi semua orang busy dengan hal diorang... sebenarnya diorang tak hiraukan pon kitorang berlakon tu..

check out sambungan seterusnya tips nak jimat duit ketika membeli belah



No comments:

Post a Comment