Monday, May 14, 2012

Kembali Ke UIAM



5 Mei 2012 yang lepas aku dan studiomates aku kembali ke UIAM... tapi bukan sebab nak belajar ke apa.. sebab Farhani buat keputusan nak kahwin kat situ... aku rasa pelik masa sampai kat dewan CAC tu... sebab tu tempat yang sama aku beratur dari pagi sampai lewat petang nak amik jubah convo.. tempat convo pon kat situ.. 

check out video masa aku pergi CAC untuk ambil jubah convo tahun lepas...



aku baru perasan... lebih kurang je cara aku edit dua2 video ni... takpelah yang penting...

Tahniah kepada Farhani dan suaminya Aizuddin.Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.


oh and a quick announcement. aku dijemput join satu aktiviti ni anjuran UMVC... nama dia. 

VEDFAM : Vlog Everyday For A Month

to know more about VEDFAM. video ni terangkan segala2 nya.. 

aku pilih tarikh 15 Mei, 15 Jun, 15 Julai untuk vlog dan upload kat channel UMVC.. nampak agak pemalas di situ sebab aku sekali sebulan... tapi ada sebab kenapa aku amik sekali sebulan.. aku boleh rancang betul2 aku nak vlog pasal apa and susun masa aku untuk edit. like i said before it's like i'm addicted to editing. kalau orang lain spend free time diorg layan movie... aku edit video dan layan movie. 

so for VEDFAM videos, see you next month. 

oh. working on a video with Suraya and Mozek. here's a little sneak peek. 

aku tak sure bila aku boleh siap video ni.
let's all be surprised.

2 comments:

  1. edit video gn ape ea...blh bg link tok download software tu x....tq...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2... awak type kat youtube corel video studio pro x4 download and free keygen.. pastu ikot je arahan video dia.. :D

      http://www.youtube.com/watch?v=VKTC3sg0s_M

      Delete