Saturday, May 19, 2012

Harry Potter Tag


Dulu aku memang peminat tegar buku-buku Harry Potter... balik dari sekolah, aku baca Harry Potter dulu, baru siapkan kerja sekolah. esoknya kat sekolah  aku mengantuk.. lepas habis baca ketujuh-tujuh buku Harry Potter, aku jadi fan movie dia pulak... but I'm not the only one who used to be obsess with Harry Potter. Suraya dan Mozek pun suka gak dunia ciptaan J.K Rowling ni.. so aku ajak diorang buat video tag ni (yang memang banyak youtuber luar negara dah buat)... check out video tag kitorang kat atas.. mana la tau kot2 boleh refresh balik memory korang kat Harry Potter.

oh! click here to check out previous video tag that i did


 kita akhiri entry ni dengan 'Bad Photoshopped Pic' khas daripada aku.

No comments:

Post a Comment