Thursday, April 26, 2012

I'm a Ravenclaw


currently, aku suka main Pottermore.. dapatla jugak berangan masuk Hogwarts.. aku dah dengar lama dah pasal website ni tapi baru minggu lepas start main and guess where the sorting hat put me? aku Ravenclaw! aku nak sangat2 masuk Gryffindor walaupun mula-mula aku ingat aku Hufflepuff tapi Ravenclaw's cool too... 


aku sebenarnya tak reti main game online ni... and proses nak pegi ke sorting hat tu memang sangat lama.. chapter 7 baru boleh tau masuk rumah mana... sambil main tu aku banyak tanya kawan2 aku Mozek and Maryam (both of them are Slytherin) camana nak main.. nak tekan apa.. nak gi mana.. mula-mula aku senang confius lama-lama baru aku sedar.. oh game ni kena banyak tekan2...


if you're a die hard fan of Harry Potter, aku rasa mesti semua dah tau pasal website ni... but if you still don't know about it.. go check it out here- Pottermore

aku boleh kira berapa kali aku lulus add math..(sekali je.. tu pon masa SPM)
 camana la boleh dapat Ravenclaw ni.. 


aku paksa adik-adik aku semua main.. and result dia jadi camni..

aku -Ravenclaw
Ibrahim- Ravenclaw
Ismail-Slytherin
Yusof- Hufflepuff
Fatimah- Slytherin

alaa.. tak aci nya.. keluarga Weasley boleh pulak semua masuk Gryffindor.

No comments:

Post a Comment