Tuesday, March 27, 2012

Panah Tepat ke Tanah


minggu lepas aku, Suraya and Shaf singgah jap kat Hot Air Balloon Fiesta 2012 kat Putrajaya... tapi sayangnya.. masa kitorang singgah tu balloon tak naik-naik... orang yang ditugaskan tiup balloon tu tengah berehat kot... kecewanya aku... i even did a few research on how to shoot balloons (ini kisah benar)... aku dapat rasakan mesti lewat petang nak dekat maghrib tak pon malam baru naik belon2 tu... tapi kitorang taknak duduk lama-lama sangat kat situ... singgah jap makan char kuey teow pastu round2 tengok masyarakat Malaysia.. check out the video i edited of us kecewa takde belon dan jadikan bow and arrow sebagai penawar duka dan lara... 



*oh! aku rekemen korang tengok The Hunger Games... sangat best... aku malas nak buat review sebab terlalu banyak benda aku boleh cerita from a reader's point of view... kalau korang baca buku dia... lagi la best.. jangan pedulikan kalau orang cakap "alaa.. sama macam Battle Royale..." "alaa.. sama macam The Running Man"... concept je sama.. jalan cite lain... banyak pulak cekadak.. korang baca novel and tengok movie concept kawen kontrak berulang-kali takde plak korang nak bising... bukan korang la... orang lain... hehe~*




Spoiler: dalam gambar ni 3 orang je yang hidup... yang lain semua mati...

2 comments:

  1. Replies
    1. hahaa.. vlog biasa2 je.. buat time bosan.. hahaha~ :D

      Delete