Thursday, March 22, 2012

Biskut Halia Youtubers


dari dulu lagi, masa aku tengok watak Gingy dalam Shrek, aku rasa macam nak makan je dia... pelik aku, halia boleh buat jadi biskut... so minggu lepas aku dengan Suraya cuba buat Biskut Orang Halia... tapi sebab kitorang takda cookie cutter bentuk manusia (puas dah cari tak jumpa-jumpa), yang paling nampak macam manusia cookie cutter bentuk teddy bear... dia macam set ada size kecik, size sederhana, and size besar... ala-ala Goldilocks and the Three Bears


kali ni kitorang tak jemput sesapa jadi mangsa sebab kitorang dah rancang nak buat segmen lukis2 kat biskut tu... and tema dia... Youtubers Malaysia.. kitorang randomly pilih 6 je.. sebab biskut tu sensitif gila... banyak kepala terpancung... 

dan hasilnya.... taraaaaaa~
sama tak?







5 comments:

  1. best la korang wat camni :D idea korang wat camni best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you! hehe.. eh? mcm kenal je nama syatoza ni.. hehehe~ :D

      Delete
    2. hahha, hye! :D mmg kenal pun kann =__="

      Delete
    3. rasanya sampai bila2 pon akak akan ingat nama syatoza tu...hahaa~ mcm nama jepun.. ke mmg nama jepun? :D

      Delete
    4. err.. nama gabungan..ade la sikit2 dari nama jepun.. :D

      utk keterangan lanjut..*ceyh -------> http://www.syatoza.com/2010/11/syatoza-mana-aku-dapat-nama-tu.html

      Delete