Thursday, February 23, 2012

Brownies Kena Langgar Kereta



minggu ni kitorang try buat brownies... hmmm... rasa tu dah ada dah macam brownies (walaupun kadang-kadang aku sendiri konfius brownies sepatutnya rasa macam mana).. tapi rupanya macam baru lepas accident kereta... kitorang still tak sura mana silapnya.. nanti ada masa kitorang try buat balik brownies ni...

kali ni kitorang ikot tunjuk ajar 3 orang jejaka kelakar daripada youtube channel SortedFood.


 sepatotnya jadi macam ni.

 tapi bila kitorang buat jadi macam ni... ni bukan brownies ni.. ni blackies...

we also made some sandwiches and apple sunquick juice
brownies tu sebenarnya kitorang dah potong... 
tapi bila masuk dalam bekas... dia bercantum balik... magik gila.


sekali lagi aku nak cakap kat Shaf, Niman and Aiman...
 thank you sebab sudi rasa and jadi judge
 kalau korang sakit perut lepas makan...
sorry sangat2 :P

No comments:

Post a Comment