Tuesday, January 3, 2012

Pantai Balok Buat Aku Berangan



baru-baru ni aku pergi Pahang.. saja melawat Inas dan pergi kenduri kahwin abang Inas... niat aku nak tolong-tolong masa kat majlis tu tapi bas aku dengan Yun sampai di akhir-akhir majlis.. jadi kitorang tolong makan je.. and the food was great...

i met a new friend Nawarrah, dia cousin Inas. baru kenal beberapa jam tapi dia dah berani usik-usik aku.. perangai lebih kurang macam Inas and kitorang jadi rapat macam kenal 2 tahun... dan akhirnya aku dapat gak jumpa kakak Inas yang kedua Kak De.. dah lama aku nak jumpa dia... i had so much fun in Pahang and i got the chance to meet other families and see their lifestyle... 

1 Januari 2012, kak long and abang ipar Inas tunjukkan jalan kat kitorang camana nak gi Pantai Balok... aku dah lama nak pergi pantai sebenarnya...i got this crazy idea to make a video nak habiskan tahun 2011 tapi aku kena rakam diri sendiri bercakap kat pantai to make it more personal and meaningful and everybody who knows me tau yang aku akan elak dari bercakap depan camera... yang dalam video atas ni pon berapa banyak ntah aku potong sebab aku tergagap cakap... 

enjoy the video dan selamat tahun baru 2012 everybody!


credit to Yun for editing the photo. love it!

*thank you so much dekat family Inas sebab sudi layan kitorang... aku takut kitorg bising je malam2.. borak2... and arghh sampai sekarang aku rasa kesal tak dapat tangkap gambar dengan Kak De

*thank you Nawarrah sebab tolong drive and bawak kitorang jalan-jalan.

*oh. and I'm gonna stop making videos for a couple of months... banyak benda lain aku kena fokus sekarang...

have a nice year everybody!

2 comments:

  1. mama baba inas lupe nak ckp kt kd.meh inas tlg ckpkan 'nama khadijah antara nama orang terawal masuk syurga sbb nama isteri Nabi.nama Inas lmbt cikit'.. tp inas tau kd msti tunggu inas kan.amiinnnn ^.^

    *selamat dtg lagiiiii!*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kirim salam kat mama and baba inas ek.. and kat pantai balok sekali.. rindu la pantai balok yang air mencoklat tu.. hahaha~ :D

      Delete