Monday, September 19, 2011

The Lunch Time Surprise


satu tengah hari yang tak berapa panas, tiba-tiba je dua orang mamat ni muncul depan rumah aku... 

Thursday, September 8, 2011

The Popovers Project

coming soon to your nearest kitchen!




*picture edited by Suraya Aida*
*snapped by Fatin Akie*

Wednesday, September 7, 2011

the opened and closed house


raya tahun ni... bagi aku kurang meriah... maybe sebab aku dah tua... dah makin kurang minum ribena... ataupon maybe sebab tahun ni tak banyak sedara balik kampung...giliran belah lagi satu mungkin... and the first open house aku pegi untuk raya tahun ni... is Shazu's Open House... walaupon tersesat dan beberapa kali pusing roundabout akhirnya aku, Epud, Niman, Suraya and Shaf sampai jugak rumah dia...

dapat jumpa studiomates aku! tapi diorang datang awal lagi so dah kena ucapkan selamat tinggal...

Niman: "nak nasi lemak!"
Shazu: "eh makan laa... aku masak... aku potong bawang~"
Niman: *amik bawang nye sambal banyak2*

hari buat peace, tanduk, entenna dan telinga sedunia~
*the picture with my studiomates is from Zati Mazlan*

masa open house Shazu tak banyak tangkap gambar... kitorang fokus kat makan je... since Epud nye rumah sewa dekat je kitorang pegi singgah jap rumah yang dah kosong tu... Epud saja nak tengok2 jap... the rest of us had fun exploring the place...

 lewat petang baru kitorang balik bangi balik... tapi sebelom tu beratur basuh kaki...

*pictures are from suraya's camera*