Friday, December 16, 2011

Comic Fiesta (recap)



honestly, i am not a fan of comics... i don't read them.. i don't buy them.. i can draw (betul.. aku boleh melukis).. but that doesn't mean i like comics.. right? i just happened to have a bunch of friends who's into comics... but what i do really like.. and i enjoy doing it so much is recording events... aku dah lama tak merakam sebenarnya... so Ahad ni (18/12/2011) aku nak pegi Comic Fiesta dengan 3 orang member aku... dah dua tahun kitorang pegi event ni.. sebelom ni memang pakat pegi ramai-ramai.. tapi tahun ni tak boleh sebab ramai dah ada tanggungjawap lain... check out the recap vid i edited of the event in 2009 and 2010 (tu.. video kat atas tu)

check out the story behind Comic Fiesta 2009 here (ini tempat untuk klik)
Comic Fiesta 2010 takleh nak check it out... 
aku tak buat entry and tak edit video rasanya sebab time tu busy
eh jap!
boleh chek it out... kat blog jee... dia ada buat entry (ini tempat untuk klik)



No comments:

Post a Comment