Sunday, December 25, 2011

the best distraction



i was looking for my old research (sebab malas nak research balik) and i found this in my external yang dah tak boleh nak tampung apa2 videos dah... penuh gila... aku kena beli external baru la... but that's not the point right now... i have a whole bunch of old random videos... yang family punya usah cakap ar... banyak gila.. nak delete memang sayang... and after watching video kat atas ni, aku macam terlalai plak... sejam lebih duk susun folder... i get distracted really easily... but that's also not the point right now... the real point is sambil aku setelkan hal-hal thesis ni, kalau aku bosan aku akan selang-selikan dengan edit video and I'm currently working on a video yang bajet macam nak tutup tirai 2011...


No comments:

Post a Comment