Sunday, November 13, 2011

Shazu dan Niman @ Assalamualaikum TV AlHijrah



rasa macam baru je semalam aku tengok Shazu tidur keluar air liur basi sebelah aku dalam studio time semua orang tengah rushing siapkan project masing-masing... dan rasa macam baru semalam je aku perhatikan Nirman sebagai ketua kelas 5 Amanah pegi meja ke meja mintak homework matematik nak bagi Cikgu Suraidah...

sekarang dah masuk tv dah diorang... 

my boys are all growned up... *lap air mata bangga campur terharu*

korang masuk tv ke korang masuk istana ke... aku tak kira! aku tetap nak tuntut paddle pop aku!



*aku sangat kecewa Mozek tak dapat masuk sekali kena interview...*

No comments:

Post a Comment