Thursday, November 24, 2011

Lauk Raya Dari Reban Atuk



aku dah lama tak bukak laptop aku... sebab charger dia rosak... tapi baru-baru ni aku pinjam charger adik aku Mail untuk hidupkan kembali laptop aku...and i found a lot of old folders of videos... termasuk video2 raya sebelom ni... yang aku tak edit habis... tapi banyak jugaklah aku dah edit... so aku adjust amik certain event je... maka terciptalah... Lauk Raya Dari Reban Atuk...

aku tak sure sama ada adik-adik aku tak reti tangkap ayam atau ayam-ayam ni memang ada propaganda diorang sendiri macam dalam cite Chicken Run tu...  

.... dan mereka bergigi!




*satu benda yang paling aku takleh lupa pasal raya lepas ialah Opah aku panggil video camera aku torchlight... barulah aku tau selama ni bila aku rakam2 sebenarnya dia ingat aku main-main dengan torchlight...*

No comments:

Post a Comment