Thursday, November 17, 2011

the crush

satu pagi yang aku tak sure cerah ke tak sebab tak tengok luar tingkap lagi, aku bangun je dari tidur, aku terbaca satu mesej dari Inas AAD Maxis.. yang berbunyi begini...

mata aku yang separuh bukak tiba2 jadi bulat... tak perlu sebenarnya besarkan mata sebab aku dah nampak dan dah baca dah pon mesej tu... aku tengok masa mesej tu di hantar... apa budak ni buat sampai jatuh cinta pukul 12:52 malam?
pulak dah... aritu dia jatuh cinta kat imam muda (aku tak ingat yang mana satu)... camana dari imam muda boleh suka gengster ni? tiba-tiba aku rasa macam nak kenakan inas... aku baru masukkan unifi kat rumah aku... so dapat nombor baru... time for phone call pranks.... aku mula-mula nak buat prank kat suraya tapi lain plak jadi nye.... suraya kenal sangat suara aku.... terus cakap "kd! nombor unifi ek?"... so this time i had to be more clever...
 
lepas sejam dua... aku try call inas pakai nombor baru... tapi dia tak angkat... aku call balik... dia tak angkat lagi... lepas try banyak kali akhirnya dia angkat gak phone call tu... dan aku cepat2 letak gagang telephone dekat dengan speaker PC... dan terus mainkan video ni.....

video

 dia mula2 percaya yang tu shamsul yusof...
tapi sekejap je la sebab lepas tu kantoi... 
dan aku menyesal buat prank ni kat inas sebab dia tak boleh stop gelakkan aku lepas tu...

2 comments:

  1. hahahahahaha! ko kalau nak buat prank pun, cari la yang xde lagu latar. ni siap ada music lagi. hahahaha!!

    ReplyDelete
  2. inas terharu kot shamsul yusof call dia... siap pakai telephone rumah lagi.. hahahaha~

    ReplyDelete