Sunday, October 2, 2011

The Robe Day



1hb aku pegi UIA untuk amik robe atau jubah convo...
sabtu tu merupakan hari first untuk amik robe...
and kitorang terpaksa beratur sampai ke luar CAC...
semata-mata nak amik no giliran SAHAJA
ramai betul yang nak amik awal2 sebab takut size takde...


the best part about that day...
was that aku dapat jumpa balik studiomates aku...
the worst part was that all we did was wait...
and wait... and wait....
petang baru aku dapat pegang jubah aku....




aku tengok gambar ni macam bukan kitorang yang nak grad... 
macam anak2 kitorang yang nak grad...
and we were there just to give support... and pegangkan beg anak masing2...
oh man! aku dah tuaaaa!!!!


check out this video i edited..
suasana semasa aku dan studiomates aku amik robe...


sampai je kat rumah apa lagi....

berangan jadi Harry Potter jap....


aku tak sabar tunggu 9hb ni... :)

No comments:

Post a Comment