Tuesday, October 18, 2011

Meeting Mkay




aku tak sangka blog aku yang sangat lah biasa ni ada orang sudi baca... ni bukan takat pembaca je... tapi dia junior aku jugak... kawan kepada Huda adik kawan aku Mozek... dan mungkin banyak lagi connection kitorang yang aku tak tau... pada hari aku dan studiomates aku pakat nak buat post-convo photoshoot... Shazu dan Dean teman aku pegi cari lecturer... aku nak mintak signature diorang untuk sambung master... bila lalu je studio first year Applied Arts and Design, aku terus nampak Maryam Kirana (Mkay)...

 Dean tido berdiri.. Mkay seronok dapat pakai topi convo...
kat belakang tu contoh graffiti tak siap...

Mkay takut ke kat Shazu dengan Dean?

Group Photo!

goodluck dengan studio life Mkay! :D

2 comments:

  1. ini buat saya terharuuuu.

    tolong lah cepat sikit 4 years.

    but im seriously gonna miss the students life :')

    thanks kak kaydeeeee.

    salam.

    ReplyDelete
  2. akak pon tengah terharu jugak ni...

    hahaha... belajar elok2 tau mkay!

    *buat gaya genggaman tangan bagi semangat*

    :D

    ReplyDelete