Tuesday, August 23, 2011

AAD Fourth Batch- Iftar 2011



sejak kena jadi bibik kat rumah.. aku dah lama tak edit video... so heres a little something something.. a simple video i edited... check out what we did at Sunway Pyramid! 



walaupon belum lagi hari raya... tapi aku nak wish jugak la...
Selamat Hari Raya!


*picture taken from pagad*

4 comments:

  1. Salam akak, insyaAllah naik semester baru ni, I'll become the next AAD student.
    tolong doakan ye perjalanan kali ini lebih indah :')

    akhirnya, I made the change.

    oppsie, rahsia rahsia. :P

    ReplyDelete
  2. waah! dah diapprove? hehe~ tahniah... nanti akak doakan maryam dapat A untuk studio...

    nanti have fun masa belaja... takdelah stress... hehee... oh! kalo ada kesempatan... nanti akak nak tgkp gmbr ngan maryam tau! hehehe~ :D

    ReplyDelete
  3. btw are u still coming to kaed? still student keeee?

    haih, nanti nak tanya banyak2 soalan regarding the classes. kinda bit cuak, but can't wait for the thrill :D

    harap2 my batch will be filled with fun people like yours :D

    ReplyDelete
  4. ahaha.. dah tak student dah.. (jerit penuh kelegaan)hahaa~

    lepas ni datang uia pon sbb convo bulan 10 ni... kalo free time tu datang la tengok2... hehee~

    kalo nak tnye apa2... call atau mesej je... :D

    ReplyDelete