Friday, July 8, 2011

officially funemploy

i like to consider myself funemploy right now... sementara tunggu nak sambung master and convo... aku banyak spend time dengan family... jadi bibik yang patuh... tolong fatimah (terpaksa) buat keje2 sekolah dia... and aku sedar aku dah lama tak letak video kat blog ni... now that I'm free, I'll finally be able to edit more videos and explore lebih banyak teknik2 editing... dan mungkin dalam masa terdekat ni aku akan tolong member2 aku rakam untuk short videos diorang... 


 my work station... (pedulikan langsir busuk tu.. harap2 raya nanti kitorang akan tukar)
 

so check out AAD Fourth Batch - BBQ Party... this is only a teaser (panjang betul teaser aku)... kitorg buat BBQ masa malam kedua Degree Show...


Sometimes I think my studiomates aren't really normal people... this is how it went a day before our Degree Show...


the full Degree Show Video? coming soon.. (aku sekarang ketagih taip coming soon)


4 comments:

  1. tu langsir ke?mcm cadar lama je wat jdi langsir sementara.hahaha.gila serabut meja.kalah org wat 3d animation~ *still xpueh ati xde dlm video.huh!*

    ReplyDelete
  2. hahaha... inas jawapan kd sama macam kat youtube... kd buat vid studio.. so kene try masukkan 48 muka.. kalo xde kt sini ade kt vid lain... hahaha :D

    ReplyDelete
  3. kd ptot tjuk tmpt pc baru die r..luas gle bilik :p

    ReplyDelete
  4. siap ada peti ais... singki... meja makan... dan tempat org lalu lalang... hahaha~

    ReplyDelete