Tuesday, July 19, 2011

Malam Semalam


a few weeks ago.. aku, Suraya dan Epud saje suka2 rakam untuk satu contest ni... Perodua Lagi Best! kalo menang dapat rm10000 (boleh bayangkan tak bape banyak botol Ribena boleh beli?)

but we don't really expect to win (baru je lepas rasa rendah diri tengok video2 rakyat malaysia yang lain hantar video yang best2)... walopon jalan cerita kitorang ni biasa je... but we had fun doing it... check out Malam Semalam... and how we made it~





picture by: Suraya's Camera check out her blog (dia baru buat)

2 comments:

  1. good luck weh~! aku esok lusa baru nak shoot. weh, ko tweet la video ko ni kat blog serius. dia akan publish entry utk video ko ni.

    ReplyDelete
  2. ishh... segan laa... huhuhu.. video ni biasa je... aku tgk org lain punye serius kreatif2.. hahaaha~

    ReplyDelete