Friday, April 29, 2011

scary story time

kenapa ayah tak bayar bil letrikk??? kenapaaaaaa??? wuhhhuuuuuu~~~ takutttt takkk? wuuuuuuuhuuuuu... hantuuuu~~~


takat ni aku rasa cuti aku sangat productive... kalo aku duduk rumah and tak keluar... aku akan bangun subuh.... have my breakfast.... clean the house.... tengah hari aku tolong mak aku masak... petang aku buat hal aku sendiri.... biasenye aku membaca atau mengedit video atau main game.... malam aku tolong mak aku masak lagi.... and lepas tu aku akan online... main FB.... chatting.... tengok youtube.... update blog and aku sekarang tido awal... kol 11 camtu aku dah ngantuk... yep.. very productive~

korang suka cerita hantu tak?
(tiba-tiba je masuk pasal hal lain)

aku suka tapi kene ada syarat... aku takleh tengok sorang-sorang kene ade orang teman... kalo sorang-sorang aku takut aku terbayang benda-benda pelik lepas tu... kalo tengok ramai-ramai biasenye kawan-kawan aku akan buat lawak and aku terus lupa pasal cerita tu... nak tau cite hantu tak? check out this video of shazu telling a scary story to inas... lets just say we got bored doing work and kitorang rehat agak lama masa siapkan keje untuk submission project dulu....




mungkin ada yang dah penah dengar cerita ni... tapi aku tetap nak tanya...

takut tak? wuhuuuuu.... takut tak?
kalo tak seram maybe sebab tukang cerita nye duk cerita sambil makan....

bagi aku, cerita ni ada moral dia jugak... and my theory is... kalo kita jadi hantu, tolong ah rakan kita tu.... dia dah penat2 angkut mayat kita... memang patot pon tolong diorang.... tapi lain kali bagitau lah...

hantu: "wei korang.. thanks sebab tolong aku... aku tolong korang ek..."


takde lah diorang seumur hidup tak tau ape jadi... ini dapat mengelakkan diorang dari hidup dalam keseraman...




2 comments:

  1. hahah kd seram jugakla. aku da donlod video ni siap tunjuk kat kenkawan aku. ciskek~

    ReplyDelete
  2. hahaa.. kalo raw video... bleh dgr shazu mengunyah... so x seram sgt... hahaa~

    ReplyDelete