Saturday, February 26, 2011

the night of diamonds

Reenauza... aku pinjam gambar ko ek... thank you~ hehe~



so last night was Applied Arts and Design's Annual Grand Dinner 2011... atau short form nye... AAD's AGD 2011...

and I'm cursing my thesis work right now (kaydee... tak baik mencarut.. tuhan marah)... sebab aku tak siap lagi slide presentation thesis!.. so i don't have the time and i can't really focus on editing the whole event... maybe after presentation esok baru edit...

hmmm... my thoughts about AGD? for the first time in this hell of a semester, aku tak pikir pasal apa-apa pon... tak pikir langsung pasal kerja2 yang rindu gila kat aku... aku just seronok rakam gelagat kawan-kawan aku kat AGD and rakam performance budak2 batch aku... kalo tahun2 sebelom ni aku just fokus kat makanan je... tapi tahun ni lain... aku still fokus kat makanan laa tapi kali ni aku merakam lebeh ke moments yang penting...

the food was great... tapi aku kecewa spaghetti dia tak sedap... so for now... I'll entertained you guys with one of my favorite videos of the night... i did a quick editing before forcing myself back to my thesis...

check out Kau Ilhamku cover from the Car Park Crew (yes... aku main reka je nama tu... sebab cam comel diorang ni tak puas nyanyi sampai kat carpark hotel pon nak sambung nyanyi gak.... dan kali ni ayat dalam kurungan telebeh panjang la plak)





* i slept with my AGD pants last night.... comfy~*

4 comments:

  1. Sweet time with mates are just irreplaceable!

    Happy graduating seniors! :)

    ReplyDelete
  2. memula hepi,
    lepas tu rasa sedeh la pulops vid tu kd
    lagu tacinggg~ (':

    back to work!
    sesi posing sakan abeh sudaaa~ hehe

    ReplyDelete
  3. thank Mkay.. hehehe~~ we're gonna use all the time we have together wisely... hehe... (pikir nak seronok je... tak pikir pon nak final) hahaha~
    goodluck to you too okay.. :)

    ReplyDelete
  4. jee... time aku rakam ni aku senyum2 gelak2 tp sebenarnye hati sayu pilu...

    ishh.. tibe2 jd emo plak aku.. hahaha!

    thanks for watching jee.. :)

    ReplyDelete