Tuesday, February 15, 2011

Inasification



baru aku perasan.. sem ni.. kalo aku sempat rakam or edit video mesti sebab untuk bagi hadiah birthday kat member2 je... benci ar bila terlalu bizi sampai nak menunaikan hobi sendiri pon takleh... tapi dalam kesibukan akhir semester ni... aku, dean ngan shazu sempat rakam and edit satu music video yang sangat la simple (terlalu simple)... but hey! it's the thought that counts right?

check out Okay Set Jom!



like i said... it's a simple video... tapi bagi aku bermakna ar... sebab kitorang masukkan element2 yang bleh buat inas ingat kat kitorang selama-lamanye... (benci gila bila gune ayat selama-lamanye)... here are the elements...

1. the video shown on my PC... video yang inas bagi kat aku...
2. phone strap aku... inas bagi sebagai souvenir dia buat case study kat Pahang.
3. payung yang inas bagi untuk hadiah birthday aku tahun lepas...
4. shazu pakai kemeja yang inas bagi...
5. monyet kepala goyang2 tu pon inas bagi kat shazu... bila inas bagi... tu aku tak sure...
6. dean menghadapi kesusahan kerosakkan kereta... sebab dean ngan inas penah ada pengalaman kereta rosak tengah2 high way...

we gave inas a CD... and i added a bonus track... it's a video i edited out of boredom masa cuti raya cina... ala yang seminggu cuti tu...



aku just amik footages from the previous videos yang aku penah amik... tahun lepas.. tahun sebelom tu... dan tahun sebelom tu jugak... bila dah siap edit baru aku perasan... lirik lagu yang aku gune... sebenarnye lagu pasal perpisahan yang perit... tapi aku saje pekakkan telinge... sape suruh Mary Digby buat lagu sedeh2 yang ceria?... ishh~

shazu... dean... ika... inas... dan aku yang macam kene gi toilet dengan pantas...

HAPPY BIRTHDAY INAS!

2 comments:

  1. gOOD jOb guys.serius x sngka din nk berlakon.hahahaha.thnks guys.sOnOk giler kenal korg *clap2*

    ReplyDelete
  2. ini sangattt comellll! hahaha hepi belated inasss!
    [dan aku masih tercari cari hadiah yang dia tuntut tu. denggg!]

    ReplyDelete