Monday, January 31, 2011

Mentol Pecah

sabar kak.. selagi tak reput tulang tu... boleh lagi buat keje... yakin boleh...


aku kalo bosan2 time cuti ni... and sambil2 buat keje studio dan thesis yang sangat banyak... aku suke tengok video2 kat youtube... jadi sempena raya cina ni... aku nak sarankan lah tengok video2 kelakar seperti..... Mentol Pecah..... walopon video diorang takat ni takde lagi bertemakan raya cina but i still think you should check it out...

okay that was weird... personally, i never saw Niman and Mozek as "two cool dudes" from Mentol Pecah... yang aku nampak is just Niman as anak Cikgu Rosni (cikgu maths kitorang masa form 4) yang juga pengasas kepada pekataan "jimbit" and Mozek yang selalu annoy aku ngan ayat2 sarcastically true dia... cis ko Mozek!

gambar selepas susun meja untuk SPM... SPM nye tak start pon lagi...


but then again... i think they did a really good job with their youtube channel... aku kagum ngan dedikasi diorang sebab yela ingat senang ke nak find time buat video2 ni... jadi student lagi... teman mak gi pasar lagi (tiap-tiap minggu kot~)... so good job ar... and who knows maybe one day... the year 2020... diorang akan muncul dalam sitcom diorang sendiri... walopon aku tak pasti aku akan bagi anak2 aku tengok nanti tapi dalam masa yang sama aku tak nak halang minat anak2 aku...


anak-anak aku: "mama.. nak tengok Uncle Niman ngan Uncle Mozek kat TV!!"
kaydee: "tak boleh!!! pegi belaja!! tapi takpe.. takpe... mama takkan halang minat korang..."

hmmm... i think i'd make a cool mother someday... but for now... check out Niman and Mozek on youtube and tapi jangan ar tengok je... subscribe sekali...




i had fun helping them shoot this... cari karipap kat kawasan bangi... tapi..... aku.... tak dapat rasa pon karipap yang diorang beli.............. aku....... just.... rakam je........




No comments:

Post a Comment