Wednesday, December 1, 2010

i need you to understand

Travie Mccoy: "tahniah kd sebab dah abis praktikal~ "


sekarang ni dengan rasminya aku dah abis praktikal... weeeehhhuuuuu... and my parents are back... so keje rumah memang automatik jadi 70% lebeh ringan... otak aku sekarang rasa macam lega gila... kalo tak aku stress pikir macam2... pegi keje pon tak tenang... riso adik2 aku kat umah camne...

i just realize something... aku suka cari lagu-lagu best rupanya... hmmm... tapi yang jenis aku je la kot suka... a month ago i bought a few clothes online and tadi aku gi amik kat pos office sebab time diorang datang, no one was at home... aku gi ngan adik aku baem... and that's where i met this song... lagu ni macam dah lama je... mungkin aku je kot baru nak dengar... tapi suka ar rentak dia...

check out the video clip... lagu best... tapi video sangat tak.... aku serius ni... video dia ntah pape je...




Travie Mccoy:" Aiiiiiiiiiiiii~ I need you .... I need you to understand.... youuuuuuuuuu"
Kaydee: "Sorry man... i just don't understand the video...."



No comments:

Post a Comment