Wednesday, November 3, 2010

the replacement


blogspot... we need to talk! i wanna break up!

you're beginning to get on my nerves... aku tak bukak blog aku untuk dua minggu and then this happened... kan biasenya layout blog aku ada dua column kan? ni aku tak tau penyakit ape ar yang serang blog aku sampai column kedua tu (tempat letak profile, recent update, blog list, benda alah tu sume) segan2 nak duduk kat column dia... suka sangat nyorok kat bawah tu... hah duduk la kat situ selama2nya... cause i've got a replacement for you... yeah you heard me blogspot... i'm replacing you... what? what's that i hear you say?

blogspot the beoples: "tolong2... jangan tinggalkan saya tuan kaydee"

oooohhhh.... ko tak sanggup tuan ko ni bertukar kasih pegi ke blog lain? well you should have think about that when you're too shy to follow my orders when i set you to two columns!

bye2 the beoples... hello the scrapbook~
http://blurrity.tumblr.com/

No comments:

Post a Comment