Sunday, November 28, 2010

the castle

I'm not really a fan of Middle Eastern food.. kalo aku dapat menu dia mesti aku confius nak makan apa... so many to choose from... not to mention kebanyakan makanan dia above rm10... tapi Syed suka sangat2 makan makanan arab ni... and it's his birthday so to celebrate his birthday kitorang makan kat The Castle....

HAPPY BIRTHDAY SYED a.k.a ABANG GYM!


The Castle is a Middle Eastern restaurant at Jalan Damai Kuala Lumpur... kat Jalan Damai ni memang banyak restaurant concept arab2 ni... tapi The Castle ni senang je nak cari... cari je gerbang pintu (entrance) yang macam istana zaman King Arthur tu... hahhh... tu la dia The Castle...

hahhh... ni la dia The Castle... (di waktu pagi)



cliche? i know... but everything ends with a group photo right?



i guess not... ni hah... orang yang tangkap gambar tu...


oh yeah... congratz to Aishah yang bakal jadi lecturer architecture kat Linton University College this coming 1st December... aku tak sabar tunggu giliran aku plak jadi lecturer... insyallah...

2 comments:

  1. oh slalu gak makan kt castle ni...tapi the food at andalus n rawsha is better albeit lagi mahal sikit

    ReplyDelete
  2. waahh.. ni first time kite gi Jalan Damai.. teringin nak tau camne diorg bleh survive dari competition restaurant arab lain yang bnyk dlm kawasan tu jugak... hmmm...

    ReplyDelete