Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya




pecaya atau tidak? tahun ni... aku hampir takleh balik kampung!!! sebab apa??? a few months ago my brother baem... got into a car accident kat melaka... so kereta myv tu rosak ar... parents aku plak buat plan so that aku ngan mail stay kat bangi while the rest balik perak... alasan diorang?? there's no way kereta perdana ayah aku bleh muat aku, parents aku, 3 adik laki aku yang sangat panjang dan adik aku fatimah... (cousin aku, nurfatimah balik kedah ngan Pak Yang aku)...

aku masih takleh terima alasan itu... come on! aku jarang gile balik kampung... setahun sekali kot... an arguement about who should stay and who should go berlangsung gak lepas dapat tau ada yang takleh ikot skali... tapi parents aku tetap ngan keputusan diorang... alasan lain untuk kukuhkan lagi alasan diorang??? aku kene prepare untuk present thesis (macam la aku akan buat~) and mail plak ada exam lepas raya (macam la dier akan study~)....

but then a miracle happen... arini baem balik dari melaka!!! but not by himself... but with the car!!! kereta tu dah okay...so bleh bawak dua kereta balik kampung... and everybody can go balik kampung~~~~ wooo hooo hoooo hoooo balik kampung.... hati girang sebab balik kampunggg~~~~ woooo hoooo hoooo hoooo balik kampung~~~~~ hati girang~

here's a video of me and my brothers menghiburkan adik kitorg fatimah and our young cousins last year nye raya.... kids are really hard to impress these days...


bunga api je kitorang bleh main... nak main bende yang seronok dan bahaya kitorang tak dibenarkan... aku tak sabar nak balik kampung kali ni and rakam lagi aksi2 sepupu aku....




Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Dan Batin
dari kaydee dan keluarga~

1 comment: