Saturday, September 25, 2010

the magic trick


last week (lebeh kurang minggu lepas ar)... aku kene pegi UIA untuk present thesis... terpakse ar gerak gi UIA dalam keadaan baru je beberape hari baik demam... demam time raya sangat la tak best... aku tak dapat nak rasa terharu ketika makan kuih raya... and jadual yang aku dah tetapkan untuk edit video raya pon terpakse tukar... aku tengok laptop je... aku terus tido...

aku saje pegi UIA hari sabtu... walopon present dua hari lepas tu (isnin)... bajet ar... nak siapkan keje... last2...aku start buat keje betol2 dan penuh khusyuk pagi isnin tu pukul 4 pagi sampai pukul 6 pagi (present pukul 9 pagi)... ish ish ish... camana nak jadi bini orang ni?

so how did i spend my sunday last week? sepatotnye la... cause secara luaran nye la... aku, shazu ngan inas pegi cafe kaed untuk siapkan slide masing2.... but we ended up playing around... and to top it all of... i got it on camera... so here's the video of shazu and inas doing a magic trick or at least i thought it was.... hahaha~

No comments:

Post a Comment