Saturday, July 10, 2010

the despicable saturday

hujung minggu aku takde la despicable... cume aku xde idea nak letak tajuk ape... lepas seminggu bekerja... aku rasa aku tak berape seswai ar dengan alam pekerjaan kat office2 ni... aku lagi suka mengajar... dan belajar... dan lepas seminggu bekerja (copy paste dari atas)... aku rasa sabtu dan ahad adalah sangat berharga... so bagi mengisi ari sabtu dengan perkara2 yang aku selalu rasa sebenarnye adalah berfaedah... aku, dean, shazu ngan ikhu gi tengok Despicable Me (3D!) kat times square... cite dier bleh tahan ar... sangat lain dari animation lain... first time watak villain yang dijadikan watak utama... and takde langsung super hero... kesian gile org2 kampung tu...

banyak promo untuk movie ni... but check out this two... kalo aku nak gak minion2 kecik warna kuning macam twiggies ni bleh tak? i love twiggies... sangat sedap...






lepas tengok Despicable Me, kitorang gi makan jap....

aku paham nape shazu saje2 wat muke pelik... tapi aku tak paham nape abang belakang tu buat reaksi yang lebeh kurang sama...

ikhu selepas penat mencari tempat parking...

dean... terngiang2 dalam kepala aku rahsia hidup yang diceritakan...

and then kitorang jumpe ngan kak husna, inas ngan kak siti ngan sapek kat Time Square... and how i missed them!!!! rindu gile... dah sebulan tak jumpe (actually 3 minggu tapi bile type sebulan lebeh dramatik)... and we went to Low Yat after that... aku beli casing plastik untuk handphone aku bernilai rm5...

cover album duet nasyid... tengah2 tu ade ruang untuk letak senarai lagu2....

"shooooppppppingggggggggg!!!!"

dean baru keluar dari hutan

besar gile kepala aku...

shazu berjoget untuk bergambar...

malam tu aku tido kat UIA... kat blik kak husna and inas... and guess who's also in that room?... hana and my ex-roomate fuzah! FUZZZAAAAAAAAAHHH!!! *jerit histeria tapi fuzah cume senyum kepenatan je pandang aku*

....don't you just love saturdays?

2 comments:

  1. huh!... tu la tido lagi!... ahahahaha... kalo x bleh tgk 3d nye...

    xpe la niman... lain kali bleh... :)

    ReplyDelete