Sunday, May 23, 2010

how i met your mother

how cool is that?.... a photoshoot in a bathroom~


multidip yang aku anggap sepatotnye bizi gile... takdelah bizi sangat... atau pon mungkin tak start lagi bizi... so bagi mengisi masa aku selain dari design pagar dan pikirkan camana nak bestkan video multimedia Archaic Prodigy nanti... aku banyak habiskan masa aku tengok movie and sitcom and cite2 bersiri.... sekarang aku tengah layan sitcom ni... How I Met Your Mother... aku ade season 1 sampai 5... sekarang baru separuh tengok season 1... and boleh tahan gak ar cite dier...

Ted (aku suke tengok muke comel dier) is telling his son and daughter the story of how he met their mom. Ted is a 28 years old architect and he has two best friends, Marshall who’s a law student and Lily who’s a kindergarten teacher. Barney (watak paling kelakar) who keeps claiming that he and Ted are best friends too (tapi Ted asyik cakap bestfriend dier Marshall) is a confident womanizer. He likes to create crazy situations and then sit back and watch it all go down. Ted begins his search for his perfect mate and meets an ambitious young reporter, Robin, with whom he quickly falls in love.

aku kurang pasti diorang kene kejar atau tengah kejar orang...

2 comments:

  1. http://www.formspring.me/suededot

    promote surayanye. haha

    ReplyDelete
  2. orite! got it! hehehe~

    siaplah minah tu.. ak tnye soalan2 best kt dier... hahahaha~

    ReplyDelete