Tuesday, April 20, 2010

when in bangi

HAPPY 22ND BIRTHDAY EPUD!!!!!


yes! my mom finally bagi green light untuk keluar... and ahad lepas birthday epud.... so happy birthday buddy! tahun ni takde prank sebab the prankster himself dah taubat.... mozek officially dah bersara dari jadi perancang prank.... last year epud kene prank... kitorang sume jadi pelakon... suraya nye kereta kene curi and syaf kene culik.... here's the video of last year's prank yang niman edit....



syaf nak sangat tengok cite when in rome... so aku, syaf, niman ngan suraya keluar hari ahad lepas tengok cite tu.... sebelom tu kitorang makan dulu kat Rasa~

niman kalo demam2 suke makan mahal2... tapi tak abis... dah demam mesti takde selere makannye...

syaf is in love with shah rukh khan~


jangan terpedaya dengan muke lawa suraya ini... bile2 masa je bleh ade pepper spray kat tangan dier~

aku kalo depan camera kene wat muke innocent....

suraya akhirnye dah beli dslr yang dah lama diimpikan... and aku akhirnye dapat gak test dslr dier... diam2 aku simpan impian untuk memiliki dslr juga... teruja gile aku main2 ngan camera dier... lepas makan kitorang tengok cite when in rome~

okaylahh... not bad laa... ade gak ar part yang kelakar... tapi bagi aku jalan cite dier biase je... and boleh agak ape jadi... but it was fun watching it... here's the trailer....



lepas abis movie.... kitorang gerak gi chicken king kat seksyen 7 bangi.... kitorang meet up ngan birthday boy kat situ... this is actually tempat kejadian tahun lepas... the exact place epud kene prank....

epud birthday boy yang sangat bahagia sekarang~

nak test jap... nampak tak kalo tangkap gambar sendiri....

this is just camera trick...

burp! oppps... excuse me~

hah... atas skit... eh kiri sikit... kanan pulak.... bawah skit.. atas lagi ... haaaaaaa... okay~~~

niman-syaf-epud-kaydee-suraya


himpunan koleksi reaksi nak tercirit....


lepas dah lama borak2 kitorang amik keputusan nak balik.... tapi terbediri lama2 plak kat tempat park kereta...

epud cube jadi cute... kurang menjadi... hahaha~

nape ngan org belakang tu? tak normal ek?

cheesy picture~ hahaha~


wei... taknak balik ke? tak sembahyang zohor lagi ni...


laki kalo nak pakai handbeg kene wat gaya cenggini.... ye cenggitu...

i totally heart this picture... sayang syaf tak masuk skali...

jom pulang!

4 comments:

  1. when in rome busssaaannnn hak hak

    ReplyDelete
  2. xde laa bosan... okay gak laa cite dier...

    niman... sedeh tak dapat tgk cite how to train your dragon ar tu...
    hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. SEDIH GILER! BOLE NANGIS WOO~
    btw aku nampak hensem bler ko edit gamba aku
    hehe

    ReplyDelete
  4. camana kalo ak ckp... ak x edit pon gambar ko...

    CEIT! nak kata semula jadi mmg hensem la ni???

    hahahaha... :P

    ReplyDelete