Monday, March 8, 2010

the dream

woah~ argh! i woke up with the worst sore throat... and it hurts... not my throat... my heart hurts... it hurts... make it stop... for a minute it seemed like i stopped breathing... what was that all about?... jantung aku dub dab dab dab sama laju ngan adik aku dribble bola basketball dier... and aku berpeluh macam aku maraton dari mahallah aminah ke kaed 10 kali... for the first time in my life i remembered my dream... every single detail... and i mean details!... macam cerita... and to make things worst it all seems logic enough to be real... and i didn't like it... i hated it... this is the worst nightmare ever...

aku memang jarang (sangat jarang) ingat mimpi aku... kalo ingat pon mesti sikit2 je... the last dream i remembered was about sume orang dalam dunia dah bertukar jadi zombie... tinggal ak sorg je belom.. memberontak tanak jadi zombie (remaja la katakan)... and it ended up with my mom saying : " ijah.. marilah.. jangan la degil... marilah jadi zombie..."

nasib baek ni mimpi je... kalo betol memang aku sedeh gile... jauh lagi sedeh dari tgk cite the time traveler's wife.... is that really how it felt to be betrayed by your best friend... not just one... but two of them... which reminds me... i need to make a phone call... just to make sure... she's okay... and dier tak bertukar jadi orang dalam mimpi aku... aku tekan 3 kat phone aku... (she's on my speed-dial)...

maxis: "this is your hotlink service...."

great~ dalam saat2 genting hidup mati macam ni... maxis plak yang rajin jawap phone aku...


No comments:

Post a Comment