Saturday, February 27, 2010

nirmy juhackson and the lightning thieves

HAPPY BIRTHDAY NIMAN!!!


untuk birthday niman... we decided to celebrate it by going to KLCC... asalnye untuk tengok My Name Is Khan tapi tak jadi instead kitorang tengok Percy Jackson and the Lightning Thief... Pagi tu niman ngan mozek amik aku and then kitorang pegi amik suraya kat umah dier….Dalam kereta.. (kereta mozek yang baru) aku cube nak paham ape tulisan kat sweater mozek


sampai je kat KLCC, kitorang terus pegi kinokuniya sebab janji ngan kak arina nak jumpe kat situ... kak arina dah siap belikan tiket dah untuk kitorang.... and mule la sesi berkenalan antara suraya ngan kak arina yang baru pertama kali berjumpe....

video

sebelom tengok movie... kitorang gi makan lunch dulu kat food court... aku macam biase kalo kat food court KLCC mesti aku cari spegeti... we had some very interesting and funny conversation masa lunch.... macam2 cerita keluar....

video

we all just love foooodddd~

niman the birthday boy~

kak arina menghayati nasi goreng~

mozek macam nak makan garpu tu skali~
aku sangat suke milano nye spegheti!!!


takpe ni birthday dier... biar dier rasa perasaan ade handbeg... (suraya nye)


lepas makan kitorang jalan2 jap... pastu gerak gi tgv klcc and jumpe syed kat sana... syed datang lewat skit sebab ade keje skit sebelom tu...

diorang ni try je... tak beli pon.... tapi aku suke gile pic ni... sebab nampak cool~!

jangan riso... ni bukan hantu... ni syed ni... tak reti duk diam bila aku nak amik gambar... huh!




lepas abis tengok movie... kitorang sume gi surau solat... and lepas tu... suraya belanja birthday boy makan ice cream... niman happy gile dapat makan ice cream... and then kak arina belanja kitorang sume makan pretzel... first time aku makan pretzel... time kak arina tengah orderkan pretzel.. suraya senyap2 letak tisu (yang terpakai) kat hood sweater mozek.... gejala ini dikantoikan oleh syed...

video

we then decided nak lepak2 duduk2 je kat food court... and kitorang main UNO yang kak arina beli... dah lama gile aku tak main UNO... tengah syok2 borak2... boleh plak ade sorang laki ni datang tegur aku.... dier halang aku merakam.... aku tak tekejut pon... ni kali ketiga aku kene tegur kat KLCC... first time aku cuak... second time aku macam bangga skit (hahaha)... third time aku dah tak rasa ape2 dah... but to make sure that my baby tak meringkuk dalam penjara... aku tak merakam dah lepas tu...
video

UNO !!!!

nak main UNO ni senang je... jap ek... nak baca manual dier jap...

niman dah tak larat~

syed: "ko menang sebab ada jenglot tolong ko... mana aci..."


dinner time~!

syed: " bila nak prank aku ni?"
mozek: " aku dah bersara laaa..."

ceh... malu.. malu.. tunduk tunduk... malu.. malu...


kitorang dinner kat burger king.... and sebelom balik... kak arina ade sediakan hadiah untuk niman... and macam biase aku termiss rakam... so aku suruh diorang belakon balik scene pemberian hadiah... and macam biase... bile belakon balik mesti tak jadi nye... kitorang balik bangi.... and mozek hantar suraya balik umah dulu... sebab suraya dah kene balik... aku, niman, mozek, syed ngan syaf pegi minum2 kat BBB lepas tu... kat situ kitorang jumpe ngan zoey aka belacan... and we were all excited to see ape hadiah yang kak arina dah bagi kat niman.... so niman pon bukak la hadiah tu...
video

happy birthday niman... lepas ni takleh takut2 ngan hantu dah ek... hahaha... here's a video dedicated to niman... khas sempena hari jadi dier... niman is a die hard fan of michael buble....

2 comments:

  1. ai..nama aku pon kene edit? hahah

    ReplyDelete
  2. ha'ah!... hahahaa.. seswaikan ngan tajuk movie..
    hahahah~

    ReplyDelete