Sunday, February 14, 2010

the 4am photoshoot

its 4 am... and the submissions were just around the corner.... but none of us... had any mood to even try to finish or continue with our work... so i opened my laptop's web cam... one thing led to another then this happened... i'd like to call it the 4 am photoshoot...

introducing... kaydee, inas, shazu and hamdi


tumbukan lembut dan sopan santun

shazu joget... seronok sebab dapat pakai selendang

hamdi mengingatkan shazu untuk kembali ke dunia realiti...

tapi hamdi pon terikot gak... dier pon pakai selendang lepas tu...

mereka sudah selese dengan selendang nampaknye...


couple photoshoot

aku pun meragui... apakah hubungan sebenar shazu dan hamdi....



inas naik kuda

potrait roomate.. mereka ambil gambar sebagai kenangan setelah mengetahui mereka sebilik




mari bermain dengan percubaan membuat pelbagai jenis expresi muke...


well...

kalo pagad tengok mesti dier cakap ini muka vavi

dendam

teruja

tido

tak dapat terima kenyataan

aku kurang pasti ni gaya dan expressi ape..

gaya khai tangkap gambar

gaya maw tangkap gambar..

peace cute bak kata bunta

dah penat nampaknye...

oh tidak... kembali jadi vavi...

eh? bukan gambar ni dah ade ke kat atas tadi?

see the lips~...

kami pemalu

salam bollywood

pabila diri anda berbau...


jom tengok sape artis jemputan untuk photoshoot ni...

pijat

khai

huda

the photoshoot ended at 5 am... so what happened after the photoshoot? kitorang balik bilik dengan muke ceria walopon keje tak siap...

7 comments:

  1. laaaaaaa

    HAahahhahAHAhha~ Ni ke yg menyebabkan korg “happy walaupun keja tak siap”? haha

    Gambar shazu peluk hamdi tu boleh buat movie poster ah. Seriously.

    ReplyDelete
  2. YA RABBI! tatawu nak ckp ape dh..hahahha!!

    syazu kiut gile pakai selendang! hahahha! mcm Jigglypuff!

    ReplyDelete
  3. mozek - aku x sure pasal "happy walopon keje x siap tu"... hahahhaa.. rasanye aku x penah kuarkan statement cmtu...
    agak ar.. tak lama lagi aku rasa ade movie baru akan kuar... hahahahha~

    kak arina - hahahhahaha... bile dah xleh nak wat keje tu.. tu ar yg jd... lebeh2 lagi dah pagi2 buta... ape lagi merapu ar.. hahahah~

    ReplyDelete
  4. hurrmm..can somebody say camwhore? haha

    ReplyDelete
  5. haha.. aku dah agak dah ko akan cakap cmtu pagad...

    comel kan gaya vavi kitorg?...hehehe~

    ReplyDelete