Tuesday, April 28, 2009

the vacation- the last day

everybody macam agak liat nak bangun pagi tu.. rasa macam nak jadikan bilik tu penempatan tetap plak.. i was the first to wake up.. tapi aku just bangun nak tukar tido atas katil je.. pastu tido balik.. tapi kejap je ar.. lepas sume dah siap2 mandi.. kitorg pon trun lif and terserempak ngan juz kat lobi hotel..
video

we had to check out kol 12 tgh.. so sblom tu kitorg nak wat sesi fotografi dulu kat beach.. we decided to do that at the same spot kitorg lepak malam second day.. oh yeah~.. we love taking pics.. it almost seems like we were shooting a film or something..
video







now its time to head back home.. the guys dah balik dulu dah.. kitorg balik lambat skit.. sume macam sedeh je masa memampatkan barang dalam kete amy..
video

the weather was so hot.. yela tengah hari kan.. untuk kali terakhir, dalam kereta on the way nak ke bangi... farah, suraya ngan aishah posing2 ngan topi yang dibeli khas untuk vacation ni..
video

a funny thing happened masa nak bayar tol.. amy suruh farah tolong sentuhkan kad touch and go kat detector tu.. tapi entah camne farah tak sampai.. siap kene kuarkan separuh badan keluar tingkap... baru bleh sampai.. malang nye.. (sampai sekarang aku rasa kesal).. aku tak on camera time tu.. so.. the tol yang seterusnye aku dah siap sediakan vid camera.. tapi kali ni farah sampai la plak..
video

dengan itu, maka berakhir ar vacation kitorg.. sepanjang 3 hari 2 malam tu.. lupe kejap pasal dunia luar.. macam just fokus kat vacation je.. i hope next nye vacation lagi best and kalo bleh lagi jauh ke.. kalo boleh ar... tempat tak penting sangat (yeke?).. what matters is the group of people we go with..

No comments:

Post a Comment