Tuesday, June 2, 2009

the top 5 car sing-along chart

welcome back to the top 5 car sing-along chart... kali ni ada 2 vid yang masuk dalam chart.. ada vid yang naik... ada yang turun anak tangga... ada jugak yang malang sampai terkeluar carta.. so let's see which vids made it this time...

#5 Angguk-Angguk
video
nampaknye vid ni turun anak tangga ar... at no 5 is the video when aku ngan suraya balik bangi sbb aku tetinggal charger.. yeah.. aku memang banyak rakam time tu.. dalam ni aku tak banyak nyanyi..suraya did all the singing.. aku hanya angguk2 and pretended like i knew the song.. memang banyak menganggukan kepala ar dalam vid ni... sebab tu tajuk dier seperti yang tertera diatas...

song: kiss me through the phone
singer/ band: soulja boy

#4 Scoobeedoo
video
walopon vid ni berjaya lawan vid angguk2 kat atas tapi vid ni still jatuh anak tangga... vid yang dapat no 4 is the video mase aku, suraya, mozek ngan juz gi low yat nak beli aku and suraya nye laptop and external hardisk.. juz wat suara macam scooby.. mozek semangat menyanyi.. suraya geleng2 ngan angguk2 kepala.. dan aku merakam..

song: aku scandal
singer/ band: hujan


#3 CarRock
video
ni dier vid baru kali ini... carrock is the vid at no 3... ni masa on da way nak balik... time ni syaf nye birthday and dier belanja kitorg sume makan pizza kat pizza hut alamanda... lepas antar suraya, niman antar aku. plak.. niman wat head banging dalam vid ni... dier semangat jadi rockers sampai terlepas corner jalan nak gi umah aku...

song: i was born to love you
singer/ band: queens


#2 The Solo
video
at no 2 is the vid when aku, farah, syaf and epud gi alamanda tengok cite the uninvited... ni lagi satu pencalonan baru... time ni dah abis tengok cite tu dah and on the way nak gi kedai cina gila beli remote tv... dalam ni syaf jadi penyanyi solo... farah pon ade part solo dier gak... ada bakat jadi penyanyi rupanye diorg ni... pitching sume bagus... kalo pehatikan betol2 vid ni bleh nampak kereta epud tengah follow kat belakang...

song: we belong together
singer/ band: mariah carey

#1 Kami Petik Bintang
video
nampaknya vid ni masih lagi juara bertahan... the no 1 on the chart of the top 5 car sing along chart is... the video of aku, farah, syaf and mozek on our way to KLIA untuk antar amy sambung study kat australia.. aku sangat suka vid ni... vid ni best sebab sume menyanyi and it was like riding a roller coaster..

song: melompat lebih tinggi
singer/ band: sheila on 7


stay tune for more upcoming car sing-along vids... kita tengok sape yang bertahan dan sape yang tidak bertahan...

No comments:

Post a Comment