Sunday, May 3, 2009

the top 5 car sing-along chart

this entry is just for fun.. rupe-rupenye aku banyak rakam aksi nyanyian bersama dalam kereta... and after choosing wisely.. (sebijak yang mungkin) here are my top 5 favorite car sing-along...

#5


at no 5, is the video when aku, farah and syaf on the way to alamanda putrajaya.. kitorg teman farah shopping jeans but at the same time, nak melaksanakan phone call prank kat syaf.. time ni sume kereta yang lalu sebelah sume pandang2 kat kereta farah.. pasang lampu nye pasal..
song: love story
singer/ band: taylor swift

#4

video yang berada dikedudukan no 4 pula.. is the vid where aku ngan suraya on the way nak balik bangi.. i was clumsy enough to tinggalkan charger laptop (bnde penting nak wat keje tu!) kat umah.. and suraya was kind enough to antar aku balik umah amik charger tu.. kitorg ajuk cara lead singer dier nyanyi..
song: hanya
singer/band: six sense


#3

okay.. tempat ketiga.. is the video mase aku, suraya, mozek ngan juz gi low yat nak beli aku and suraya nye laptop and external hardisk.. juz wat suara macam scooby.. mozek semangat menyanyi.. suraya geleng2 ngan angguk2 kepala.. dan aku merakam..

song: aku scandal
singer/ band: hujan


#2

di tangga kedua is the video when aku ngan suraya balik bangi sbb aku tetinggal charger.. yeah.. aku memang banyak rakam time tu.. dalam ni aku tak banyak nyanyi..suraya did all the singing.. aku hanya angguk2 and pretended like i knew the song.. at that time tak tau.. sekarang dengar tiap2 ari..

song: kiss me through the phone
singer/ band: soulja boy

#1

and now.. the moment (maybe) some of you been waiting for.. drumroll please..(bunyi drum bertubi2)... the no 1 on the chart of the top 5 car sing along chart is... the video of aku, farah, syaf and mozek on our way to KLIA untuk antar amy sambung study kat australia.. vid ni best sebab sume menyanyi and it was like riding a roller coaster..

song: melompat lebih tinggi
singer/ band: sheila on 7


i can't stop smiling and laughing bile tgk balik sume video2 ni.. stay tune for more car sing along chart.. mungkin akan ada video yang jatuh anak tangga..

No comments:

Post a Comment