Sunday, May 24, 2009

the shooting



bang! bang! bang!

hari jumaat aku ikot gi tengok niman shooting untuk assignment dier... epud, syed ngan syef pon ada sebab diorg tolong niman belakon untuk assignment dier tu...

dalam kol 11 lebeh, aku gi kawasan flat yang dekat ngan umah aku... diorg ade kat situ.. aku naik ngan syef ngan epud and kitorg bertolak gi warta bangi... tempat niman nak shooting...
video

dah sampai kat sana, diorg cari tempat seswai nak shooting... aku agak teruja nampak ada 2 pistol... so aku mula main2 ngan pistol tu... syed cube ketok baby aku so aku nak tembak dier... syed wat gaya macam kene tembak.. dah macam main game counter strike...
video

3... 2... 1... ACTION!!!Align Center video

epud asyik tersenyum je.. last2 tukar watak ngan syed.. daripada kejar orang bawak pistol tukar jadi orang yang dikejar...

video

more chasing scenes....
video

....and CUT!!!

No comments:

Post a Comment