Monday, June 15, 2009

the playground

nampak tak poster kat atas ni? nampak kan? tu ar poster movie 17 again.. aku amik kat internet... aku, farah, aishah ngan syaf gi tengok cite ni kat alamanda... bila aku dapat tau zac efron berlakon aku terus pikir maybe ni mesti dier belakon lebeh kurang cam dalam high school musical ni... but i was wrong... dier lain gile dlm ni... well still main basketball tapi lain ar.. aku paling suka watak bestfriend dier... kelakar gile...
abis je tengok kitorg kuar alamanda and bertolak gi mcd kat ngan pkns bangi... dah plan dah nak meet up ngan epud ngan syed kat situ.. dalam kereta kitorg berbincang perkara yang agak serius gak ar...
video

nampaknya kali ni ada kawan baru ar... a new little friend... and he's adorable and i love kids (as long as they don't harm my baby)... epud bawak nephew dier awal skali... yang sangat suka ultraman... dier asyik wat gaya ultraman je... ala gaya yang macam ultraman nak tembak raksaksa tu... tak lama lepas tu mozek ngan niman pon sampai...

awal ni chommmellaaa~... dier asyik nak pukul epud je... sayang tul dier kat uncle dier... time yang lain tengah borak2... aku macam tertarik nak rakam ape awal wat kat mini playground dalam mcd tu... cepat tol dier dapat kawan baru... tapi nampaknye kawan baru dier ni agak ganas gak... sampai tembakan ultraman awal takde effect pon kat dier...
video

dah abis makan kat mcd... kitorg kuar mcd... for a moment kitorg cam lepak jap kat luar mcd tu... dah macam takde hala tuju... tapi dalam vid ni macam2 bende berlaku... awal macam biase dari awal lagi takleh duduk diam... syaf macam ada agenda jahat nak masuk kan awal dalam troli... syed plak tengah seronok pasal mr kl... mozek macam nak mendisplinkan awal tapi dier kene tembak plak ngan awal.. pastu niman tolak dier.. masa aku rakam ni aku banyak fokus kat awal... bila tengok balik baru aku sedar aku rakam gak ape syed, farah ngan aishah borak...
video

as a kid i use to love playgrounds... dari dulu lagi kawasan rumah aku mesti ada playground... lepas macam dah lama berdiri kat luar mcd, kitorg gi playground yang kat taman tasik cempaka.. kitorg jalan je sebab tak jauh pon... bila dah start berumur ni... and bila dah lama tak gi playground rasa seronok ar plak tengok gelongsor... buaian... monkey bars... and gelongsor lagi...
video

syed ni suka wat cite bukan2.. dier cakap seluar aku koyak... aku cuak ar... rupa2nya dier main2 je... cis~ aishah nye phone dah banyak kali dah vibret tanda mak dier nak suruh balik... so kitorg pon jalan ar balik ke kereta masing2... tapi kali ni syaf yang rakam... aku suka part ni sebab dier macam berkomunikasi ngan awal... while the rest of us kept on walking and talking...
video

dalam kereta aishah try pakai sun glasse nak wat gaya macam zac efron dalam 17 again.. lepas dah main kat playground kitorg still tak dapat lupakan cite tu... niman ikot skali teman farah hantar aku, syaf and aishah pastu dier teman farah sampai farah sampai kat rumah...
video

No comments:

Post a Comment