Monday, June 15, 2009

the fireworks

HAPPY BIRTHDAY FARAH!

happy 21st birthday to farah~... sorry sebab kitorang tak sempat nak selebret ngan lebeh proper skit macam birthday syaf and epud... and gambar kat atas ni aku amik kat facebook dier khas dari photo album "from london to paris"...

hah.. malam ni memang aku dah start bersemangat balik sebab aku dah dapat balik dah baby aku... dalam kol 8 nak dekat kol 9 baru suraya amik aku... and kitorang gi amik epud plak... dalam kereta epud call syef... nak ajak dier join skali... on the way nak amik syef, suraya hampir terlanggar sumthing pastu cepat2 dier elak... tekejut gile aku... jantung jatuh jap.. epud siap terpelanting ngan jerit lagi... but we're safe and that's all that matters...
video

aku, suraya, epud ngan syef sampai alamanda agak lambat... dah nak kol 10 dah masa kitorang sampai... kitorang terus gi secret resepi and meet up ngan farah, syed and aishah kat situ... syed still cakap pasal mr kl... tapi kali ni timbul plak persoalan mr ngan miss bangi xde ke... syef yang diam je mula2 akhirnya bersuara memberi pengajaran...
video

lepas dah abis makan kitorang jalan2 jap kat kawasan alamanda.. takde ar jalan2 sangat.. takat turun escalator pastu kumpul kat bawah escalator pastu jalan kuar.. masa kitorang kat bawah escalator, kitorang perasan sorang mamat ni yang macam ada potensi jd mr kl... dier ngan awek dier yang sangat la kecik...
video

rupa2nya syed ada beli bunga api ngan sedikit mercun... tapi aku tak tau mercun jenis ape... so lepas berbincang, kitorang pon buat keputusan nak main bunga api kat taman permainan yang dekat ngan kawasan umah aishah... aku memang dah lama ar tak main bunga api... suma macam jadi budak2 balik... instead of blowing candles on a birthday cake, kitorang suruh farah tiup bunga api tu...
video

cepat gila ar habis bunga api... rasa tak puas ar.. rasa macam nak main lagi... lain kali memang kene beli satu guni penuh bunga api... aku memang sayang kat baby aku.. tapi kadang2 dier tak dengar kata ar... time tak patot blur dier gi blur... dah la takde night vision... satu bende je yang clear dalam vid bawah ni... suara kitorang je yang clear... bila aku tengok balik pon aku tak sure farah naik jongkang jongkit ngan syed ke ngan epud... syef lagi ar... senyap je main buaian...
video

mak suraya dah berapa banyak kali call and mesej dah... suruh pulang segera.... so kitorang pon berangkat pulang... both syef and epud balik naik ngan syed... secretly i think diorang ada rasa takut naik ngan suraya~

No comments:

Post a Comment