Saturday, December 26, 2009

the chat

balik dari kuar ngan famili aku... lepas mandi aku terus online.... check fb.... and started to update my blog... sambil aku update tu aku tegur mozek kat ym... cis... menyesal aku tegur ko mozek...

muzz_boi89 : update video prank ke ?
KaYdEe : yep
muzz_boi89 : hoho
KaYdEe : syaf ade x online pg td ke?
KaYdEe : ptg td ke?
KaYdEe : ak nak gmbr ar
muzz_boi89 : ermm..xde kot
KaYdEe : ak x tgkp plak gmbr pkai hp ak
muzz_boi89 : ahhahaa
KaYdEe : gelak plak
KaYdEe : ak xkan publish
KaYdEe : kalo xde gmbr
muzz_boi89 : gelak lg ... HHAHAHAHAHHA !!!
KaYdEe : cis
KaYdEe : tgk ar ape ak tulis nnti
muzz_boi89 : okey
muzz_boi89 : let see
KaYdEe : tp xde gmbr ak xkan publish
muzz_boi89 : weh, bila nak prank syed ?
muzz_boi89 : haha
KaYdEe : kite cari stu masa
KaYdEe : kite gi serbu office dier kat kuantan
KaYdEe : hahaha
muzz_boi89 : ehh dia kan dah kat KL
muzz_boi89 : ade pulak kuatan ko ni pon..
KaYdEe : so xkan gi kuantan ar?
muzz_boi89 : mesti lah
KaYdEe : maksud ak syed
muzz_boi89 : haa prank dia kat uia
KaYdEe : dier dah x keje kat kuantan ar?
KaYdEe : bile?
KaYdEe : bile korg nak gi uia?
muzz_boi89 : dia ade je kat KL setahu aku la
muzz_boi89 : ko guna la kwn2 kau ke prank dia
muzz_boi89 : hehee
KaYdEe : susah nak sruh kwn2 ak
muzz_boi89 : buat lah mcm mana pun
muzz_boi89 : hehe
muzz_boi89 : kalau kita2 dia mcm boleh tau
KaYdEe : camana kalo ajak belacan skali?
KaYdEe : farah ke
muzz_boi89 : belacan dia kn ade hal sendiri pulak
muzz_boi89 : farah ade pulak masa nak prank2
muzz_boi89 : susah betol nk prank syed nehh
muzz_boi89 : dia je tak pernah kena cis
KaYdEe : hmmm
KaYdEe : kalo ngan syed
KaYdEe : ape yg bleh wat dier marah gile2?
KaYdEe : kalo curi dier nye ubat2 bina badan tu dier marah x?
muzz_boi89 : bina badan
muzz_boi89 : dia kan dh stop
KaYdEe : patot ar dah makin kurus
muzz_boi89 : aku rasa syed ni jenis cool juga
muzz_boi89 : susah ak nk tegok dia marah
muzz_boi89 : ade pun dia diam je
muzz_boi89 : heeh
KaYdEe : ha'ah kan
KaYdEe : camne kalo
KaYdEe : kite x wat dier marah
KaYdEe : kite wat dier happy je satu hari
muzz_boi89 : ermm, okey jugak
muzz_boi89 : kita asik prank bnda2 x baik je
muzz_boi89 : hehe
KaYdEe : btol2
KaYdEe : hahhaa
KaYdEe : kite jd baik yg pelik ar
KaYdEe : saiko dier skit
muzz_boi89 : ahhaa cool
muzz_boi89 : ape yang dia boleh hapi ?
KaYdEe : mcm ape dier ckp
KaYdEe : dier kan suke cite
KaYdEe : kite mcm stuju ar
KaYdEe : pastu mcm puji2 dier
KaYdEe : tp puji yg melampau gile
KaYdEe : hahahaa
KaYdEe : tp jgn smpai tergelak ar
KaYdEe : hahahaa
muzz_boi89 : ermm tapi puji mcm xde point pulak
muzz_boi89 : hehe
muzz_boi89 : tapi sttill kita
muzz_boi89 : ahhaha
muzz_boi89 : dia mesti dh dapt rasa
muzz_boi89 : syed2.. liat betol nak prank
muzz_boi89 : grr
KaYdEe : camne kalo
KaYdEe : ak teringin gak nak wat mcm yg gotcha tu
KaYdEe : kat hitz.fm tu
muzz_boi89 : nak pulak dia jwb phone cmtu
muzz_boi89 : plan aku kte prank dia kat uia
muzz_boi89 : hahahah
muzz_boi89 : pasti lain dari lain
KaYdEe : cmne nak sruh dier gi uia?
muzz_boi89 : senang je,
muzz_boi89 : kte cakap aa ade mkn2
muzz_boi89 : ade event yg best2 ke
muzz_boi89 : hahah
KaYdEe : pastu?
KaYdEe : kalo dier gi uia
KaYdEe : ape jd lepas tu?
muzz_boi89 : itu yang harus kita plan
muzz_boi89 : haha
muzz_boi89 : ade juga aku ajak dia g uia
muzz_boi89 : dia okey je
muzz_boi89 : kata beliau dh lama tak kesana
muzz_boi89 : hahaha
KaYdEe : bile leh wat ni?
KaYdEe : agak2
muzz_boi89 : minggu dpan la
KaYdEe : ha'ah kan
KaYdEe : ak kat uia je mggu dpn
KaYdEe : nnti ak bgtau farah ngan aishah amin
muzz_boi89 : cantek !!!
muzz_boi89 : moga hajat syed nak kena prank tercapai
muzz_boi89 : hahahahah
KaYdEe : ape yg ko pikir sebenarnye mozek?
KaYdEe : mcm ade agenda lain je
muzz_boi89 : ko baca kan kat stats aku
muzz_boi89 : status Fb *
muzz_boi89 : dia kata teringin nak prank
muzz_boi89 : dh bday dia kte x prank dia
muzz_boi89 : jadi, dia mesti x sangka kte prank
muzz_boi89 : sbab bday dia dh lepas
muzz_boi89 : hohoo
KaYdEe : ha'ah
muzz_boi89 : eh ko bizi ke
muzz_boi89 : aku nak email ko something jap
KaYdEe : email je la
KaYdEe : ak xde ar bizi mana
KaYdEe : tp lmbt rply ym je
KaYdEe : sbb tgh hadap blog lg
KaYdEe : smbil tggu syaf online
muzz_boi89 : from adam4289 taw
muzz_boi89 : aku nyer gmail
muzz_boi89 : sent
muzz_boi89 : cpat bukak
muzz_boi89 : urgent
KaYdEe : okay

aku terus bukak email.... as expected ade email baru from mozek... JOM PRANK SYED... wow.. mamat ni siap wat research lagi... bagus2... aku bukak email tu... aku click kat gambar yang email tu suruh download...


aku diprank... again~
CIS~

6 comments:

  1. hahahahaha~!
    sian ko kaydee.
    br je semangat. hahaha

    ReplyDelete
  2. cam siot gile... rupe2nye ak ym ngan syed... bukan mozek... cam siot! hahahhaa~

    xpe2... i will have my revenge...

    hahahahhahahahahahargghhh.. (gelak kejam)

    ReplyDelete
  3. nirman... diorang jahat.. wat aku cmtu... huhuhu...

    tapi aku nak gak balas dendam... x kira...

    hahahhaa~

    ReplyDelete
  4. YES! dgn kesabaran dan ketekunan... aku yakin...

    boleh berjaya!

    whahahahahahaahaarghh (gelak kejam)

    ReplyDelete