Wednesday, June 3, 2009

the beoples funniest videos

merujuk kepada tajuk diatas... setiap kali kalo kitorg kuar lepak2 or whatever... mesti aku ade rakam aksi2 lucu, lawak dan kelakar (walopon sama maksud aku nak gak type camtu)... mesti ade nye ar... kalo tak satu.. ade dua... kalo tak dua.. ade tiga vid yang lucu, lawak dan kelakar (aku still nak type gak camtu).. since all of these vids are my favourite... aku tak sanggup nak tentukan ikot top 10 ke top ape ke... so aku susun ikot turutan masa bila video dirakam... some of these vids maybe aku dah ade upload kat facebook ada gak yang aku tak penah upload lagi kat mana2...

walkie talkie
video
i think this is like the first vid yang aku rakam yang ade unsur2 lucu dalam nye... time ni mase kitorg vacation kat port dickson... kitorg guna walkie talkie untuk communicate...

the pee dee prank
video
i can't believe amy, farah, suraya and aishah bleh terpikir nak prank aku time tengah vacation... aku keluar toilet je amy sruh aku amik tuala kat almari.. aku bukak je almari ade 3 org gadis terjah aku.. 2 of them with their faces covered with bedak johnson-johnson..

the facebook prank
video
balik je dari PD sume macam best2 komen pictures of the vacation kat facebook... tapi macam tak syok ar nak tag sebab suraya sorg je takde facebook... dah banyak kali sruh wat facebook.. dier masih berdegil.. macam2 alasan yang diberikan.. hah amik ko... aku ngan mozek pon pakat wat prank kat suraya... kitorg wat facebook account dier senyap2.. tu la degil lagi..

iklan mcd
video
aku sebenarnya tengah boring... jadi bagi mengisi masa lapang and to avoid mati kebosanan... ak edit video ni... konon2 macam iklan mcd ar... konon je laa... ni masa just girls je kuar... kitorg hang out kat mcd... masing2 ada cara makan mcd dan respond terhadap mcd yang unik...

signature session
video
bila aku dah siap makan ice cream aku... syaf amik wrapper ice cream aku... dier sign pastu pass kat amy... amy plak pass kat farah... farah plak pass kat aku and then aku pass kat suraya... aishah mengambil masa sedikit untuk sign... sume sign kat ketas kecik tu... and aku simpan (ada dalam dompet aku sekarang)... last skali amy wat kredit...

headphone
video
dah cakap headphone dah... tapi suraya ingat aku cakap handphone... kitorg bising2 kat belakang sampai lupa mozek ngan juz dengar je... mozek sengaja kuatkan volume lagu tu... juz plak main2 ngan stereng kereta... bleh plak lepaskan stereng tu...

taller or shorter
video
time ni aku, farah, syaf, aishah, niman, mozek, epud, syed gi KLIA nak antar amy gi australia... niman tengah bagi ucapan untuk amy... tiba2 syaf tersedar yang sume orang lagi tinggi dari dier... tapi tak sedar plak mozek tengah wat ape kat belakang dier...

hadiah untuk amy
video
vid ni memang favourite aku... boleh plak terpikir nak beli hadiah untuk amy time amy dah nak naik kapal terbang dah... hadiah kalo nak beli untuk amy memang banyak pilihan kat kedai ni.. macam2 brand ade... tapi dari kategori coklat je ar...

BBB compilation
video
lepas dah antar amy pegi australia (macam antar sampai australia ar plak) kitorg gi makan2 kat BBB... aku paling suka rakam time sume orang tengah borak2... biasanye perkara yang diborakkan itulah yang lucu, lawak dan kelakar... dalam BBB compilation ni aku gabungkan the wrong video, guy friend, kecewa dan tak sudi, mother's love, sayang syef ngan tak ngaku geng...

the phone call prank
Align Center
video
ni masa wat prank kat syaf plak... farah nak gi beli jeans kat alamanda.. aku ngan syaf ikot skali... tapi syaf tak tau sebenarnya ada prank untuk dier... farah ngan niman pon join prank ni gak... dulu mozek penah ada accident kereta ni... and syaf belakon jadi kakak dier... tengah lepak2 makan kat rasa.. tiba2 syaf dapat phone call dari mozek... konon2 dier accident and needs her help...

scandel biru
video
aku tak dapat nak pegi kakak epud kawin... tapi aku hantarkan wakil... sape lagi kalo bukan baby aku.. ntah camana kebetulan farah ngan ajoi pakai baju sama warna... warna biru... kipas yang berdekatan ngan diorg pon biru gak...

facebook agent
video
vid ni masa niman, syef, mozek, syed ngan aishah datang uia... juz, ajoi, sheila ngan apiz pon ada gak... kitorg gi makan2 kat kubur... tempat budak uia selalu lepak... aku macam biasa rakam je sampai juz panggil aku facebook agent.. time ni rajin upload vid kat fb...

mcflurry suprise
video
berkongsi adalah amalan yang sangat baik... but sharing can also be surprising... epud pass dier nye mcflurry kat syef.. dalam perjalanan nak ke tangan epud balik, mozek masukan skit rasa strawberry pastu pass plak kat niman yang tolong kaco sebatikan rasa dier... sampai kat epud.. dier dah pelik nape mcflurry tu tukar warna.. at the end of this vid... syed yang time ni demam sempat lagi bersyair...

spot check
Align Center video
handbag seorang wanita adalah bende yang sangat private... salah disisi undang2 kalo main bukak je tengok ape kat dalam.. tapi aku pon tak sure ade ke tak undang2 tu... macam tak ade je... epud wat spot check kat handbag farah time farah gi toilet... lepas tu epud bagi nasihat tentang tindakan dier...
ice wrestling
video
ni plak masa aku, farah, syaf, epud, mozek, syed ngan syef gi ice skating... banyak nye orang malaysia time ni... penuh ice rink tu... tapi syed tak main pon.. dier duduk luar je tengok kitorg main... aku ngan syaf plak main kejap je... epud ngan mozek wrestling kat dalam ice rink tu... sampai epud dah hampir nak terlanggar amoi dah...

halangan
video
kitorg nak rancang prank kat epud untuk birthday dier... tapi plan dier agak rumit ar.. (rumit berbanding sebelom ni nye prank)... sampai kene wat raptai... dah sampai kat tempat nak wat prank tu... aku tak leh kuar pintu.. nak bukak pintu pon tak leh... sebab kalo bukan kene ar kereta syed sebab dier park menghadap pintu kereta suraya... suraya plak tutup tingkap tanpa sedar yang niman tengah pegang tingkap kereta tu...

sampah muzztahil
video
ini adalah contoh amalan yang tidak baik ye... jangan buang sampah merata-rata... syed makan twisties pastu buang merata2 plak bila dah abis makan... dier gi sumbat kat longkang sebelah syaf... mozek try tarik balik sampah tu... tapi keluar sampah lain... ni la dier mentaliti masyarakat malaysia... ish3...

the birthday prank
video
prank dier cmni... konon2nye syaf kene culik and kereta suraya kene curik... kitorg wat epud rasa bersalah sebab dier yang bagi kunci kereta kat syaf.. sebenarnye full version of the prank tak siap edit lagi.. so aku tunjuk part bila epud dah sedar dier kene prank.. trus kuar kereta lari... pegi kat kawasan tangga ni... lepas lame skit pujuk baru nak kuar...

counter strike
video
niman nak amik epud, syef ngan syed belakon untuk assignment dier... aku ikot skali tengok niman shooting... syed cube ketok aku nye baby so aku nak tembak dier... syed tak sedar pon sebenarnye aku pegang pistol at the same time dier wat gaya macam kene tembak.. dah macam main counter strike...


No comments:

Post a Comment