Monday, December 7, 2009

the al-barakah




ahad aku dah nak balik UIA dah.. jadi sebelom balik UIA aku nak gak try makan kat kedai arab yang diorang ni selalu makan... dengar cite makanan kat situ sedap... so malam sabtu tu aku dinner kat al barakah kat cyberjaya ngan suraya, niman, epud, mozek, syaf, dalee, far ngan fatin...


air mineral tetap menjadi pilihan aku dimana- mana sahaja aku berada... but i wonder what barbican means...




4 comments:

  1. hahaha niiicceee aku nak gamba aku tuh..nak letak kat profile pic heheheh smart la
    hang buat yg kitorang minom air gas tu..hahah
    tak ingat nama..

    ReplyDelete
  2. kan nama dier barbican.. hahahaa

    gmbr tu kira cam ala2 iklan barbican ar..

    ak ingat lg perisa yg korg minum..
    epudnye strawberry, mozeknye peach, and ko plak perisa apple~

    ReplyDelete
  3. ko ajak ramai2 patot men futsal je arituh..

    ReplyDelete
  4. nak masuk kat court futsal tu pon ak bleh tersangkut kat net tu...

    ko nak sruh ak main futsal plak...

    hahahaa~

    ReplyDelete